Zakelijke bankrekening openen

Zakelijke bankrekening openen 2018-02-25T11:40:44+00:00

Nu je zakelijke bankrekening openen

Vergelijk de zakelijke bankrekeningen op basis van maandelijkse kosten en beoordeling van andere gebruikers

Maandelijkse kosten zakelijke bankrekening

aanbieder

kosten per maand

beoordeling

knab bankrekening

€ 5,- (12 maanden gratis)

9.8

meer info

€ 7,50

8.5

meer info

€ 9,50

8.1

meer info

€ 10,90

8.8

meer info

€ 9,99

9.2

meer info

Zakelijke bankrekening openen: wat is de goedkoopste keuze?

Een zakelijke bankrekening openen en daarvoor op zoek naar de goedkoopste keuze? Het is verstandig om de verschillende rekeningen bij de diverse banken op een rij te zetten. En om goed te kijken naar de kosten voor een bankpas, die voor internetbankieren en bijvoorbeeld die voor het betalen.

Om een goede vergelijking te maken van zakelijke bankrekeningen is het verstandig om eerst na te gaan hoeveel transacties je per jaar hebt. Bij veel banken betaal je per ontvangen betaling, net als voor de uitgaven die je doet. Je kunt de kosten van een bankrekening dan berekenen door uit te gaan van het gemiddelde aantal transacties per jaar.

In dit geval gaan we uit van 100 facturen per jaar. Met een totaal van 150 betalingen per jaar.

Kosten bankrekening: per maand en per transactie

De kosten van een bankrekening kunnen sterk uiteenlopen, dankzij verschillende kostenposten. Indien je een zakelijke bankrekening opent dien je rekening te houden met:

  • Vaste kosten
  • De kosten voor een bankpas
  • Kosten voor internetbankieren
  • Kosten voor het betalen
  • Kosten om betalingen te ontvangen

Uiteraard hoef je niet bij alle banken voor alle onderdelen te betalen. ASN biedt je bijvoorbeeld een gratis bankpas, net als gratis internetbankieren, gratis betalen en gratis betalingen ontvangen. Je betaalt alleen de vaste kosten, net als bij KNAB. Andere banken zoals ING, ABN AMRO en de Rabobank berekenen juist kosten voor al deze verschillende elementen. Met name wanneer je jaarlijks veel transacties hebt kunnen de kosten gemakkelijk oplopen. Je betaalt op basis van de 100 facturen en 150 betalingen per jaar tussen de €60 en €168,30, afhankelijk van de bank die je kiest.

zakelijke bankrekening openen

Wil je een zakelijke bankrekening openen? Dan is het dus de moeite waard om de kosten met elkaar te vergelijken. Op die manier voorkom je dat je teveel kosten maakt, zodat je in plaats daarvan heel voordelig uit kunt zijn.

De goedkoopste bankrekening kun je openen door kritisch te kijken naar het aantal transacties en de betalingen die je doet. Heb je weinig transacties en weinig facturen? Dan is een pakket op basis van een lage vaste prijs per maand een goede keuze. Terwijl je bij veel transacties juist moet oppassen met de kosten per transactie.

Goedkoopste zakelijke bankrekening: online vergelijken

Op die manier kun je een keuze maken voor de goedkoopste zakelijke bankrekening, zodat je op een voordelige wijze zakelijk kunt bankieren. Wij helpen je graag op weg met de vergelijking van de verschillende zakelijke bankrekeningen.

Je kunt op die manier een zakelijke bankrekening openen, zonder dat je daar aan de andere kant teveel voor betaalt. Kijk goed naar banken zoals ASN, KNAP, SNS ZZP en Triodos. Dat zijn interessante alternatieven voor de zakelijke rekeningen bij Rabobank, ABN AMRO en bij ING. De grootbanken berekenen over het algemeen (veel) kosten per transactie. Vooral wanneer je veel transacties hebt en relatief veel facturen verstuurt lopen de kosten gemakkelijk op en betaal je meer dan strikt noodzakelijk.

Beoordeling van Vergelijk zakelijk op Google+: 9.8 uit 10 (32 beoordelingen)