Cloud opslag providers

Cloud opslag providers 2018-02-26T18:02:51+00:00

Compleet overzicht van alle cloud opslag providers

provider

opslagruimte

prijs per maand

proeftijd

30 GB

€ 4,-

14 dagen

meer info

50 GB

€ 4,55

14 dagen

meer info

argeweb cloud opslag

50 GB

€ 4,95

geen

meer info

Er zijn verschillende cloud opslag providers. Hieronder zetten we een aantal van de goedkoopste cloud opslag providers op een rij.

KPN Backup
KPN Backup is de clouddienst van KPN. Het garandeert een veilige stalling van je bestanden in de cloud. Dat komt omdat alle online bestanden dubbel in de back-up terechtkomen. Dat betekent dat je bestanden op twee verschillende datacenters gestald worden. Op die manier vind je ook eenvoudig je bestanden terug, in het geval één back-up toch kwijtraakt. KPN Backup heb je al voor 6 euro per maand.

JustCloud
Met JustCloud kun je net zoveel bestanden in de cloud zetten als je zelf wilt. Er namelijk geen limiet, dus je kunt je cloud bij JustCloud echt voor alles gebruiken. Bovendien worden je bestanden goed beveiligd, komt er altijd een automatische back-up vanuit je apparaten en kun je vanaf verschillende apparaten bij je bestanden. Of je nu dus op je laptop werkt, je telefoon of je tablet: je bestanden zijn altijd dichtbij. Je maakt al gebruik van JustCloud voor €5,61 per maand.

iDrive
Met iDrive zijn je bestanden beveiligd door een 256-bit AES codering op zowel het overboeken van bestanden als het opslaan ervan. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bestanden ten alle tijden optimaal beveiligd zijn. Daarnaast kun je vanuit elke plek bij je bestanden en kun je eenvoudig je bestanden met andere delen als jij dat wilt. iDrive is de goedkoopste cloud opslag en gebruik je al voor $3,71 per maand.

My PC Backup
Via My PC Backup kun je je bestanden van je computer, tablet of telefoon in de cloud zetten. Zo raak je ze in ieder geval niet meer kwijt als de pc onverhoopt crasht! Ook bij My PC Backup zijn je bestanden goed beveiligd, wordt er automatisch een back-up van je bestanden gemaakt en kun je eenvoudig bestanden delen. En dat voor maar €4,49 per maand!

Cloud storage vergelijken
Dit is nog maar een greep uit de providers die cloudopslag aanbieden. Op onze website vergelijk je binnen enkele stappen verschillende providers met elkaar. Weet jij al waar je naar op zoek bent? Check bij ons wat de providers te kiezen hebben en maak je keuze!

Beoordeling van Vergelijk zakelijk op Google+: 9.8 uit 10 (32 beoordelingen)