CRM systeem

CRM systeem 2018-02-25T11:52:13+00:00

CRM systeem vergelijken

CRM systeem top 5

TIP: Wij raden u aan minimaal 3 CRM systemen te proberen voor u een keuze maakt. Kies hieronder 3 uit.

Simplicate | Voor het moderne MKB | vanaf 5 gebruikers

Simplicate | Voor het moderne MKB | vanaf 5 gebruikers

★★★★★ 10.0

Simplicate is alles-in-één bedrijfssoftware voor teams. 
Speciaal voor zakelijke dienstverleners zoals accountants, consultants en creatives. CRM, Sales, Project Management, Urenregistratie, Facturatie en HRM samen in één pakket.

vanaf €99,00
 • Alles in 1 pakket
 • Mobiele app
 • Nederlandse helpdesk
Bekijk prijs
Teamleader CRM voor het MKB

Teamleader CRM voor het MKB

★★★★★ 10.0

Teamleader is jouw workflow in één online tool: je kan je klanten beheren, leads opvolgen, projecten plannen en eenvoudig facturen sturen. Ook integreert Teamleader met o.a. Mailchimp, Gmail en Outlook, Dropbox en LinkedIn.

maandelijks €25,00
 • Simpel en snel
 • Alles in 1 pakket
 • Professionele helpdesk
Bekijk prijs
Archie CRM

Archie CRM

Archie CRM biedt verregaande ondersteuning op gebruiker-, team- en managementniveau met dashboards en analyses. De software is operationeel sterk en heeft heeft uitgebreide integraties met mail, documenten en de backoffice.

maandelijks €50,00
 • Gebruikersvriendelijk
 • Overzichtelijk
 • Integraties
Bekijk prijs
Freshsales- Het Beste Online CRM-systeem

Freshsales- Het Beste Online CRM-systeem

Freshsales is een geïntegreerde, intuïtieve en eenvoudige Sales CRM die gebouwd is met geautomatiseerde taken, intelligentie en analytische mogelijkheden om je sales team te helpen sneller deals te sluiten.

maandelijks €12,00
 • Lead scoring
 • Auto lead assignment
 • Visuele sales pipeline
Bekijk prijs
e-Boekhouden.nl CRM - GRATIS (Als beste getest)

e-Boekhouden.nl CRM - GRATIS (Als beste getest)

★★★★★ 9.4

Alles in een pakket voor de ondernemer. Nu tijdelijk het eerste jaar gratis voor alle starters. Daarna vanaf €5,95 per maand. Trustpilotbeoordeling: 9,3

Gratis €0,00
 • Relatie, offerte, uren
 • Facturen & boekhouding
 • Uitstekende helpdesk
Bekijk prijs

CRM Software

CRM software biedt een aantal verschillende mogelijkheden, u zorgt er daarmee voor dat u het relationship management naar een hoger niveau kunt tillen. Een goed CRM systeem of CRM pakket zorgt ervoor dat u in contact kunt komen en kunt blijven met uw relaties. Het gaat om klanten, leveranciers en andere betrokkenen, altijd vanuit kwalitatieve communicatie op basis van een goede onderlinge relatie.

Met de verschillende pakketten voor CRM software wordt dit een stuk gemakkelijker. U kunt contactmomenten vastleggen of voorkeuren administreren, zodat u klanten beter kunt leren kennen en die informatie vervolgens voor alle medewerkers beschikbaar is. Het helpt u betere beslissingen te nemen en goede relaties op te bouwen, zowel met klanten, patiënten, leveranciers of andere betrokkenen bij uw organisatie.

Het is bij het vergelijken van CRM systeem vooral van belang om goed te kijken naar de verschillende functionaliteiten. De systemen zijn bijvoorbeeld standaard geschikt voor relatiebeheer, al is er meer beschikbaar. Met de goede pakketten kunt u bijvoorbeeld ook zorgen voor meer verkoop, slimme marketing en een betrokken klantenservice voor uw klanten en andere relaties.

CRM systeem en CRM pakket voor relationship management

Het CRM systeem of CRM pakket bestaat wat dat betreft uit een aantal verschillende elementen. Door de CRM software te vergelijken kunt u een keuze maken uit de pakketten die beschikbaar zijn voor relationship management. We zorgen er daarmee bijvoorbeeld voor dat u uw verkoopproces voor een belangrijk gedeelte kunt automatiseren. De CRM pakketten maken het mogelijk om processen automatisch te verlopen, sneller inzicht te krijgen in belangrijke resultaten of de productiviteit te analyseren. Aan de hand daarvan kunt u vervolgens betere beslissingen nemen.

Daarnaast biedt de CRM software in een aantal gevallen mogelijkheden op het gebied van marketing en de klantenservice. Dat betekent bijvoorbeeld dat u effectief kunt aansturen op verkoop via mailings per e-mail of per post, uiteraard gebaseerd op statistieken en diepgaande inzichten van uw klantenbestand. De klantenservice profiteert met een goed CRM systeem of CRM pakket van specifieke kennis van klanten en aantekeningen over eerdere contactmomenten. Op die manier kan de CRM software op een aantal verschillende niveaus en afdelingen binnen de organisatie van grote toegevoegde waarde zijn.

CRM software vergelijken

We maken het u bij Qompari online graag gemakkelijk om CRM software te vergelijken, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende functionaliteiten die er beschikbaar zijn. Dit betekent dat  u eenvoudig na kunt gaan wat er mogelijk is, wat daar de kosten van zijn en welke fabrikanten voor u de beste keuze vormen. Gebruik de CRM software op basis van een CRM systeem of een CRM pakket dat aansluit bij uw specifieke wensen. Wij helpen u de mogelijkheden voor relationship management te vergelijken, zodat u daar binnen uw organisatie optimaal gebruik van kunt maken en de vruchten van kunt plukken.

Beoordeling van Vergelijk zakelijk op Google+: 9.8 uit 10 (32 beoordelingen)