Helpdesk software

Helpdesk software 2018-02-24T23:25:54+00:00

Helpdesk software lijst

Zendesk

V.a. Prijs € 5,- per agent Qompari score 9.2
Proeftijd 30 dagen  meer informatie  
naar website

Freshdesk

V.a. Prijs € 18,- per agent Qompari score 8.8
Proeftijd 30 dagen  meer informatie  
naar website

Zoho desk

V.a. Prijs € 12,- per agent Qompari score 8.2
Proeftijd 15 dagen  meer informatie  
naar website

Online helpdesk software

Goede helpdesk software biedt de klantenservice de mogelijkheid om helder met klanten te communiceren, goed samen te werken en er in algemene zin voor te zorgen dat de productiviteit toeneemt. Dit beperkt immers wachttijden en zorgt er aan de andere kant voor dat klanten zo snel mogelijk een passende oplossing voor hun vragen of problemen ontvangen.

We helpen u graag de verschillende mogelijkheden voor helpdesk software te vergelijken. Het is een belangrijk element binnen de zakelijke software, waarmee we ervoor zorgen dat u voor de support een goede keuze kunt maken. Belangrijke elementen zijn bijvoorbeeld een ticketing systeem en de mogelijkheid om een online helpdesk in te richten, zodat u daar altijd en overal toegang toe heeft en u er eenvoudig voor zorgt dat klanten zo snel mogelijk antwoord krijgen op hun vraag of de juiste ondersteuning kunnen krijgen.

Support software en ticketing systeem: online helpdesk

Goede helpdesk software vergelijken? Dan is het verstandig om rekening te houden met een paar belangrijke elementen. De support software dient er in ieder geval voor te zorgen dat conversaties zo soepel mogelijk verlopen. Het kan gaan om gesprekken per telefoon, net als via e-mail of via de chat op de website. In alle gevallen is het van belang dat duidelijk is welke aanvragen er binnenkomen en waar de klantenservice het eerst mee aan de slag zal moeten gaan. Een ticketing systeem is dan vaak een goede keuze, vooral wanneer dit de mogelijkheid biedt om de diverse kanalen aan elkaar te koppelen.

helpdesk software

Daarnaast is het de moeite waard om helpdesk software te vergelijken die het mogelijk maakt om deze zoveel mogelijk online te voeren. Dat klinkt wellicht als een open deur, maar de helpdesk software in de cloud zorgt ervoor dat het veel gemakkelijker wordt om samen te werken. Interne teams kunnen worden samengevoegd in een ticket, om er vanuit diverse disciplines vanuit te zorgen dat de klant de juiste oplossing ontvangt. De helpdesk software kan hierin uitstekend faciliteren, om te voorkomen dat afdelingen of teams langs elkaar heen werken.

Tenslotte is het met de helpdesk software vooral van belang om zo productief mogelijk te kunnen zijn. Slimme automatisering en handige spelmechanieken maken het eenvoudig om de productiviteit te verhogen, zodat uw organisatie zo snel mogelijk zo veel mogelijk klanten op een goede manier kan helpen. Op die manier zorgen we er met de vergelijking van support software, de diverse opties voor een ticketing systeem en bijvoorbeeld een online helpdesk voor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Helpdesk software vergelijken

We maken het u bij Qompari graag gemakkelijk om helpdesk software te vergelijken, uiteraard aan de hand van de elementen die voor u van belang zijn. U kunt eenvoudig nagaan welke support software ervoor zorgt dat klanten gemakkelijk contact op kunnen nemen of welk ticketing systeem het gemakkelijk maakt om in de gaten te houden wat er bij hen speelt en wat de huidige status is. Door de helpdesk software te vergelijken en bijvoorbeeld te zoeken naar een oplossing voor de online helpdesk kunt u eenvoudig een goede keuze maken voor uw organisatie.

Beoordeling van Vergelijk zakelijk op Google+: 9.8 uit 10 (32 beoordelingen)