Boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma 2018-02-11T16:25:55+00:00

Boekhoudprogramma vergelijken

Gratis boekhoudprogramma top 5

TIP: Wij raden u aan minimaal 3 boekhoudpakketten te proberen voor u een keuze maakt. Kies hieronder 3 uit.

e-Boekhouden.nl - 15 maanden Gratis voor Starters (Best getest)

e-Boekhouden.nl - 15 maanden Gratis voor Starters (Best getest)

★★★★★ 9.4

Actie: Eerste 15 maanden geheel gratis en vrijblijvend! Een compleet én eenvoudig online boekhoudpakket. Geen boekhoudkennis vereist om te starten met e-Boekhouden.nl. Vraag nu uw gratis startersaccount aan en profiteer!

Gratis €0,00
 • #1 Boekhoudsoftware
 • Belastingdienst erkend
 • Helpdesk, Cursus & App
Bekijk nu
Reeleezee.nl Administratie Free

Reeleezee.nl Administratie Free

Iedereen kan factureren en boekhouden met Reeleezee. Daarom bieden wij het Gratis-account met alle functionaliteiten. Ideaal voor ZZP'ers en starters of om te proberen. Natuurlijk mobiel en met de makkelijke Factuur Inbox.

Gratis €0,00
 • Voor ZZP, freelancers
 • Direct beginnen
 • Gratis Inbox app
Bekijk nu
Moneybird voor ZZP | Boekhouden was nog nooit zo leuk!

Moneybird voor ZZP | Boekhouden was nog nooit zo leuk!

★★★★ 8.6

Maak offertes en facturen in een handomdraai, verwerk eenvoudig je inkomende documenten door gebruik te maken van de handige scan en herken functie. Zie direct in je rapporten hoe je ervoor staat, waar en wanneer je maar wilt!

maandelijks €10,00
 • Boekhouden met plezier
 • Scan & herken functie
 • iPhone en Android app
Bekijk nu
Exact Online Boekhouden Lite voor MKB (Meest gekozen)

Exact Online Boekhouden Lite voor MKB (Meest gekozen)

★★★★ 8.2

Met Boekhouden Lite koppel je makkelijk een bankrekening aan je boekhouding en CRM. Handmatige invoer en fouten zijn verleden tijd. Ruim 350.000 ondernemers werken al met Exact. Proberen? Dat kan 30 dagen gratis en vrijblijvend.

maandelijks €35,00
 • Nr 1 boekhoudsoftware
 • Simpele bankkoppeling
 • Mobiele app
Bekijk nu
MoneyMonk - ZZP - 4x als beste getest!

MoneyMonk - ZZP - 4x als beste getest!

★★★★★ 9.2

Online boekhouden speciaal voor ZZP'ers! Boekhouden in begrijpelijke taal en zonder gedoe! All-in-one: Facturatie, Bankkoppeling & Btw-aangifte, inclusief iOS en Android App!

maandelijks €15,00
 • 4x als beste getest
 • iOS & Android App
 • Telefonische Helpdesk
Bekijk nu

Een boekhoudprogramma is onmisbaar voor iedere zakelijke organisatie, zowel groot als klein. De programma’s bieden mogelijkheden voor online boekhouden of maken de boekhouding een stuk eenvoudiger.

De verschillende opties bestaan uit eenvoudige factuurprogramma’s, net als meer geavanceerde pakketten waarmee het mogelijk is om ook de inkoop en verkoop op een overzichtelijke manier te administreren.

We zorgen er bij Qompari voor dat u de verschillende boekhoudprogramma’s op een eenvoudige manier met elkaar kunt vergelijken, zodat u een beter beeld krijgt van wat er beschikbaar is. Een professionele organisatie maakt gebruik van de mogelijkheid tot online boekhouding, waardoor u de mogelijkheid heeft om de boekhouding op iedere locatie en op ieder gewenst moment bij te werken. Dit gaat veel verder dan een traditioneel factuurprogramma, al heeft u met een boekhoudprogramma nog altijd een eenvoudige tool in handen om veilig en betrouwbaar facturen te maken, te versturen en de betaling daarvan in de gaten te houden.

Online boekhouden en boekhouding: factuurprogramma

Een goed boekhoudprogramma biedt organisaties een aantal verschillende functionaliteiten. Het is daarmee bijvoorbeeld mogelijk om online te boekhouden. Dat klinkt triviaal, maar het voorkomt de noodzaak om op locatie aanwezig te zijn en de boekhouding bij te werken. Bovendien voorkomt dit de noodzaak tot het gebruik van een specifieke computer of een bepaald systeem. De zakelijke software voor het boekhoudprogramma is in plaats daarvan gewoon online beschikbaar, vanuit de beveiligde cloud. verliesrekening. Een goed boekhoudprogramma maakt het mogelijk om de btw-aangifte auto

De boekhouding bestaat daarnaast uit een aantal verschillende elementen, waar het boekhoudprogramma mogelijkheden voor dient te bieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om een factuurprogramma om facturen te maken en versturen, net als de mogelijkheid om een offerte op te stellen. Het gaat om de verwerking van betalingen op basis van bankafschriften en bijvoorbeeld om de analyse van de winst- en verlies te exporteren naar de Belastingdienst en zorgt er in algemene zin voor dat de boekhouding zo min mogelijk tijd en moeite zal kosten.

Boekhoudprogramma vergelijken

Het zijn stuk voor stuk interessante eigenschappen om de boekhoudprogramma’s te vergelijken, uiteraard op basis van wat uw wensen zijn met betrekking tot uw bedrijf of organisatie. Een dienstverlenende ZZP’er heeft een ander boekhoudprogramma nodig dan een MKB-onderneming die te maken heeft met inkoop en verkoop, waardoor het verstandig is om daar goed naar te kijken. Door hier rekening mee te houden is het mogelijk om het online boekhouden of de andere mogelijkheden voor een boekhouding met elkaar te vergelijken en daar een goede keuze uit te maken.

We maken het u bij Qompari graag gemakkelijk, door de verschillende boekhoudprogramma’s die u kunt vergelijken overzichtelijk bij elkaar te presenteren. We zorgen voor het complete overzicht van de diverse fabrikanten, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is.

Beoordeling van Vergelijk zakelijk op Google+: 9.8 uit 10 (32 beoordelingen)